MEGANE Conquest - SUV Renault

Najboljši čas je zdaj!

Odpeljite svoj novi Megane Conquest z Renault Financial Services

Črni Megane Conquest pod mostom

aktualna ponudba Renault Fleksi

Megane Conquest Zen Tce 140 EDC že za 229 €/mesec:

  • z dodatnih 500 € popusta pri zamenjavi "Staro za novo";
  • 5 let podaljšanega jamstva.

dizajn Atletski športni SUV ter ekskluziven R.S. Line

Megane Conquest združuje elegantne linije in robusten slog. Njegov edinstven dizajn vam ponuja vitek profil, veliko oddaljenost od tal in vrhunsko notranjost. Pri različici R.S. Line je učinek še močnejši. Zaljubite se v ekskluzivno barvo, športno prednjo masko, posebna platišča z rubinasto rdečimi detajli in v dvojno izpušno cev.

Youtube je onemogočen. Sprejmi piškotke, ki omogočajo dostop do video vsebine.Upravljanje

zmogljivost

Tih, odziven in okreten so sinonimi za E-TECH tehnologijo

Renault MEGANE Conquest E-TECH hibrid

Megane Conquest E-TECH hibrid

Hibridna tehnologija E-TECH, ki je razvita po navdihu iz avtomobilskega športa, je popolna kombinacija zmogljivosti in učinkovitosti. V mestu vedno zaženite motor v električnem načinu in do 80 % voženj opravite z električnim pogonom. Zmanjšajte porabo goriva za do 40 % v primerjavi z enakovrednim bencinskim motorjem.

 

Z regenerativnim zaviranjem se baterija vozila Megane Conquest E-TECH hibrid samodejno polni med vožnjo. Uživajte v prijetni vožnji z odzivnim in odločnim pospeševanjem ne glede na okoliščine. Megane Conquest E-TECH hibrid se prilagodi vsem vašim potrebam med vožnjo in zagotavlja optimalno vsestranskost.

odkrijte različicoizvedite več o tehnologiji E-TECH hibrid

* v mestnem ciklu WLTP (po končni odobritvi).

udobje in tehnologija

Zavladajte na cesti iz udobja tehnološko dovršene kabine

Sistemi za pomoč vozniku – Renault MEGANE Conquest

14 sistemov za pomoč vozniku Easy Drive

Spremljevalec na avtocesti in v prometnih zastojih ter sistem Easy Park Assist sta samo nekateri od funkcij, zasnovanih za povečanje udobja in varnosti med vožnjo. Te in še več funkcij je na voljo preko sistemov za pomoč vozniku Renault Easy Drive, ki vam poenostavijo manevre med vožnjo s prilagodljivim 26 cm (10,2") zaslonom za voznika. Ste pripravljeni narediti prvi korak v smeri avtonomne vožnje?

Multimedijski sistem – Renault MEGANE Conquest

Multimedijski sistem Easy Link

S tem multimedijskim sistemom – združljivim s sistemoma Android Auto™ in Apple CarPlay™ – lahko enostavno povežete pametni telefon ter dostopate do vseh aplikacij in povezljivih storitev preko osrednjega 24 cm (9,3") zaslona v vozilu Megane Conquest.

Sistem MULTI-SENSE – Renault MEGANE Conquest

MULTI-SENSE

Zvok in odzivnost motorja, krmiljenje, izbira ambientalne osvetlitve in konfiguracija voznikovega zaslona itd. Izbirajte med 3 razpoložljivimi načini vožnje (MySense, Eco in Sport) in prilagodite vožnjo s sistemom za prilagoditev MULTI-SENSE. 

različice

Izberite različico vozila Megane Conquest, ki vam najbolj ustreza

ZEN
HIBRID

ZEN

  • hibrid
  • bencin
že za 25.490 €
MEGANE CONQUEST Zen TCe 140 EDC
INTENS
HIBRID

INTENS

  • hibrid
  • bencin
že za 27.490 €
MEGANE CONQUEST Intens TCe 140 EDC
R.S. LINE
HIBRID

R.S. LINE

  • hibrid
  • bencin
že za 30.190 €
MEGANE CONQUEST R.S. line TCe 140 EDC

Podrobnejši podatki o vozilu Megane Conquest

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

  

Želite novo Renault vozilo?

Z enim klikom poiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca!

ali
miniDealocMap

Odkrijte podobna vozila Renault

MEGANE
MEGANE
že za 19.490 €
MEGANE ZEN TCe 115
CAPTUR
CAPTUR
že za 18.790 €
CAPTUR evolution TCe 90
KADJAR
KADJAR
že za 24.790 €
KADJAR equilibre TCe 140

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem