Novi Renault MEGANE Grandtour že za 179 €/mesec

Začuti vožnjo na novo.

MEGANE Grandtour – zunanjost

NAJBOLJŠI ČAS JE ZDAJ!

Odpeljite svoj novi Renault MEGANE Grandtour z Renault Financiranjem

AKTUALNA PONUDBA RENAULT FLEKSI

Odpeljite novi Renault MEGANE Grandtour Zen Blue dCi 115 že za 179 €/mesec

Odkrijte ponudboVeč o ponudbi
Ponudba Megane Grandtour

AKTUALNA PONUDBA

Novi Renault MEGANE Grandtour Zen Blue dCi 115 že za 16.690 €

Odkrijte ponudbo

Dizajn Eleganten karavan

Novi MEGANE Grandtour z elegantno silhueto, robustnimi rameni, tehnološko napredno kabino in prefinjenimi detajli predstavlja karavansko linijo, ki združuje eleganco in vsestranskost.

Prostornost in modularnost

Prilagodite prostor v vozilu

Novi MEGANE Grandtour s prilagodljivim prtljažnikom, najdaljšo dolžino tovora v razredu in številnimi odlagalnimi mesti združuje udobje, slog in priročnost. Vsak dan ob vaši strani!

Novi MEGANE Grandtour – zadnji sedeži

Prilagodite notranjost svojim potrebam

Potujete z veliko prtljage? Zaradi povsem zložljive zadnje sedežne klopi Easy Break lahko s sabo vzamete vse, kar želite, in brez sklepanja kompromisov pri udobju v novem vozilu MEGANE Grandtour. Vse, kar potrebujete!

Novi MEGANE Grandtour – tovorna zmogljivost

Izkoristite prednosti tovornega prostora po meri

Novi MEGANE Grandtour se z veliko prostornino prtljažnika (do 563 l), rekordno dolžino tovora (2,7 m) in domiselnimi odlagalnimi rešitvami prilagodi vašim potrebam ter izpolni tudi vaša največja pričakovanja.

Hibrid

E-TECH PRIKLJUČNI HIBRID

Odkrijte neprekosljiv užitek v vožnji. Vse prednosti vožnje na električni pogon v kombinaciji z vsestranskostjo hibrida, ki jo zagotavlja nov polnilni pogonski sklop E-TECH.

Novi MEGANE Grandtour E-TECH – zunanjost

Novi MEGANE Grandtour je s tehnologijo polnilnega hibrida E-TECH ter kombinacijo 1,6-litrskega bencinskega motorja in dveh električnih motorjev izjemno vsestranski. Za vsakodnevno vožnjo izkoristite vse prednosti zagona v električnem načinu ter uživajte v tihi in udobni vožnji z neprekosljivo odzivnostjo (do 65 km(1) v povsem električnem načinu v mestu). Načrtujete počitnice? Odpravite se na daljše potovanje brez skrbi glede dosega vožnje (do 54 km(2) z električnim pogonom v kombiniranem načinu).

 

Odkrijte različicoIzvedite več o PRIKLJUČNEM HIBRIDU E-TECH

WLTP (Globalno usklajeni preskusni postopek za lahka vozila): ta novi protokol zagotavlja rezultate, ki natančneje odražajo vašo dejansko vsakodnevno uporabo v primerjavi s protokolom NEDC.

(1) v mestnem ciklu WLTP (po končni odobritvi)

(2) v kombiniranem ciklu WLTP (po končni odobritvi)

RAZLIČICE

Izberite različico novega vozila MEGANE Grandtour, ki vam najbolj ustreza

Različica

Novi MEGANE Grandtour R.S. Line

Novi MEGANE Grandtour R.S. Line se ponaša z elegantnim in športnim videzom.

Novi MEGANE Grandtour R.S. Line – zunanjost

Športni karavan

Opremljen je s prepoznavnim podaljškom odbijača F1 iz ponudbe R.S. Line, zadnjim odbijačem, poudarjenim s kromirano izpušno cevjo, vpadljivimi 43 cm (17”) in 46 cm (18”) platišči, usnjenim volanom z logotipom dvojnega romba R.S., sklopom aluminijastih športnih stopalk, oblazinjenjem iz materiala Alcantara® z vgrajenimi nasloni za glavo itd. Novi MEGANE Grandtour je s svojim slogom, privlačnimi linijami in prefinjeno končno obdelavo daleč pred tekmeci. Tako kot vi!

Odkrijte različico

Podrobnejši podatki o novem vozilu Renault MEGANE Grandtour

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridružujemo pravico do napak.

Želite novo Renault vozilo?

Z enim klikom poiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca!

ali
miniDealocMap

Odkrijte podobna vozila Renault

Novi MEGANE
Novi MEGANE
že za 18.090 €
Novi TALISMAN
Novi TALISMAN
že za 24.890 €
CLIO
CLIO
že za 11.850 €
Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem