Novi MEGANE Grandtour R.S. Line – zunanjost
Novi MEGANE Grandtour R.S  Line – zunanjost

Nedvomno športen

Novi Megane Grandtour predstavlja svojo novo različico R.S. Line s športnimi elementi, s katero vas zapelje čez ciljno črto.
Novi MEGANE Grandtour R.S  Line – zunanjost
Novi MEGANE Grandtour R.S  Line – zunanjost
Novi MEGANE Grandtour R.S  Line – zunanjost

Ekskluziven dizajn in oprema

Novi Megane Grandtour R.S. Line – zunanjost

Profil po navdihu iz avtomobilskega športa

Novi Megane Grandtour R.S. Line spredaj s prepoznavnim podaljškom odbijača F1 modelov R.S., odbijačem z mrežo v obliki satovja ter 43 cm (17”) platišči Montlhéry ali 46 cm (18”) platišči Magny-Cours izraža izjemno zmogljivost. Na zadnji strani bo vašo pozornost zagotovo pritegnil športni zadnji odbijač, poudarjen z ekskluzivno kromirano izpušno cevjo.

Novi Megane Grandtour R.S. – notranjost

Športna kabina

Volan iz perforiranega usnja z logotipom dvojnega romba R.S., sklop dirkalnih stopalk iz brušenega aluminija, športni sedeži z dodatno bočno podporo itd. Prepustite se udobju športne kabine in prebudite voznika v sebi. Ste pripravljeni, da se odpravite na pot?

Novi Megane Grandtour R.S. Line – zunanjost

Ekskluzivna notranjost

Novi Megane Grandtour R.S. Line, prefinjeno in športno vozilo, je z ekskluzivnim dizajnom, ki ga poudarjajo rdeči in sivi elementi ter okrasni šivi, črna stropna obloga, oblazinjenje iz materiala Alcantara®, armaturna plošča s karbonskimi vstavki ter visokokakovostna končna obdelava, pravi ljubljenec občinstva.

Podrobnejši podatki o novem vozilu Renault MEGANE Grandtour

Odkrijte podobna vozila Renault

CLIO
CLIO
že za 12.390 €
MEGANE
MEGANE
že za 18.990 €
MEGANE CONQUEST
MEGANE CONQUEST
že za 24.290 €

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem