Nouveau Renault TRAFIC Combi Rouge Carmin

dizajn Različica Rouge Carmin s še bolj izraznim dizajnom

Novi Trafic Passenger se ponaša z novim videzom in še bolj izraznim sprednjim delom. Njegova nova prednja kromirana maska ima navpične linije, ki so v kontrastu z novim, bolj dinamičnim pokrovom motorja z izklesanim vodoravnim slogom. Zagotovo privlači vse poglede.

udobna in modularna zasnova

Spoznajte doživetje notranjosti v povsem novi luči

Trafic Passenger – pametna kabina – renault

Pametna kabina

Brezžični polnilnik za telefon, predal EASY LIFE, vgrajeni sistem za povezljivost EASY LINK in še več. Vstopite v povsem prenovljeno notranjost in odkrijte udobje nove kabine.

Trafic Passenger – notranjost – renault

Modularen prostor za potnike

3, 6 ali 9 sedežev: Trafic Passenger vam ponuja številne možnosti za prilagoditev notranjosti po vašem okusu. Prevažate lahko do 9 potnikov in njihovo prtljago ali odstranite drugo in tretjo vrsto ter potujete z vso želeno prtljago brez sklepanja kompromisov glede udobja.

EASY LIFE

Varnost, učinkovitost in tehnologija

trafic passenger – adas – Renault

Sistemi za pomoč vozniku

Trafic Passenger je opremljen s številnimi sistemi za pomoč vozniku za zagotavljanje vaše varnosti in varnosti potnikov. Poenostavite manevriranje s pomočjo pri parkiranju ter izkoristite prednosti opozorilnika nenamerne menjave voznega pasu, prilagodljivega tempomata in sistema za aktivno zaviranje v sili (AEBS) za povsem brezskrbno vožnjo.

trafic passenger – motorji – Renault

Udobna vožnja

Ponudba motorjev, opremljenih s tehnologijo Stop & Start, je skladna z najnovejšimi standardi za nadzor onesnaževanja Euro 6D-Full. Izbirajte iz naše ponudbe ročnih menjalnikov (110 KM in 150 KM) ali avtomatskih 6-stopenjskih menjalnikov z dvojno sklopko EDC (150 KM). Omogočajo vam gladko in hitro menjavanje prestav ter tako povečajo udobje in odzivnost.

različice

Izberite različico, ki vam najbolj ustreza

Verzije Zen, Grand Zen, Intens, Grand Intens, Space Class in Grand Spaceclass trenutno niso na voljo zaradi krize dobave komponent.

   

Grand Zen
NI NA VOLJO

Grand Zen

  • dizel
že za 36.590 €
TRAFIC PASSENGER Grand Zen dCi 110
Intens
NI NA VOLJO

Intens

  • dizel
že za 38.190 €
TRAFIC PASSENGER Intens dCi 150
Grand Intens
NI NA VOLJO

Grand Intens

  • dizel
že za 38.390 €
TRAFIC PASSENGER Grand Intens dCi 110
Grand SpaceClass
NI NA VOLJO

Grand SpaceClass

  • dizel
že za 47.390 €
TRAFIC PASSENGER Grand SpaceClass dCi 150 EDC

Podrobnejši podatki o vozilu Trafic Passenger

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

  

Želite novo Renault vozilo?

Z enim klikom poiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca!

ali
miniDealocMap

Odkrijte podobna vozila Renault

EXPRESS VAN
EXPRESS VAN
že za 16.000 €
EXPRESS VAN Furgon Blue dCi 75
Novi TRAFIC
Novi TRAFIC
že za 25.590 €
Novi TRAFIC Furgon L1H1P2 dCi 130 2,0L
MASTER FURGON
MASTER FURGON
že za 27.590 €
MASTER FURGON Furgon L2H2P3 dCi 135 PRO+

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem