Renault TWINGO – zunanjost

dizajn Mestni avtomobil s prefinjenim videzom

Twingo vam z novim sprednjim delom, novim svetlobnim podpisom LED in 38 cm (15") platišči Altana ponuja eleganten in moden videz.

oprema

Izjemno okreten in povezan

Renault TWINGO – multimedija

Ostanite ultra povezani

Povežite pametni telefon Apple™ ali Android™ in dostopajte do priljubljenih aplikacij na 18 cm (7”) zaslonu EASY LINK. Odkrijte popolno doživetje sistema Renault CONNECT s povezljivimi storitvami in aplikacijo My Renault*. 

 

* Povezljive storitve in navigacija bodo na voljo pozneje. Apple CarPlay™ je blagovna znamka družbe Apple Inc. Android Auto™ je blagovna znamka družbe Google Inc.

Leva stran rdečega vozila Renault TWINGO

Povsem brezskrbno si privoščite zabavo v mestu

Twingo s servokrmiljenjem in izjemnim obračalnim krogom, ki znaša 4,3 m, vas pripelje na vsak cilj in omogoča parkiranje tudi na najtesnejših mestih. 

 

Opozorilnik nenamerne menjave voznega pasu, tempomat in omejevalnik hitrosti, elektronski nadzor stabilnosti (ESC), sprednje in stranske varnostne blazine itd. Z vozilom Twingo je vožnja povsem brezskrbna.

različice

Izberite različico vozila Twingo, ki vam najbolj ustreza

equilibre

  • bencin
že za 13.190 €
TWINGO equilibre SCe 65

Podrobnejši podatki o vozilu Twingo

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

                       

Želite novo Renault vozilo?

Z enim klikom poiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca!

ali
miniDealocMap

Odkrijte podobna vozila Renault

TWINGO E-TECH ELECTRIC
TWINGO E-TECH ELECTRIC
že za 24.990 €
TWINGO E-TECH ELECTRIC equilibre R80
CLIO
CLIO
že za 15.990 €
CLIO equilibre TCe 90
CAPTUR
CAPTUR
že za 19.490 €
CAPTUR evolution TCe 90

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem