Renault TWINGO – zunanjost

Najboljši čas je zdaj!

Odpeljite svoj Twingo z Renault Financial Services

Renault TWINGO – ponudba

aktualna ponudba

Twingo Limited SCe 65 že za 11.490 €

odkrijte ponudbo
Renault TWINGO – ponudba

vozila na zalogi

Se zanimate za nakup novega vozila? Preverite vozila na zalogi.

preverite zalogo

dizajn Si želite še elegantnejšo zunanjost?

Naj vas navdušijo ekskluzivno oblikovani elementi kot so bočne nalepke, novi kolesni pokrovi, vratni pragovi in ekskluzivne oznake dajejo vozilu Twingo povsem nov videz.

značilnosti

Izjemno okreten in povezljiv

TWINGO Limited – notranjost

Odkrijte prefinjen slog

Twingo Limited je s pametnimi odlagalnimi mesti, zložljivo zadnjo sedežno klopjo in sistemom Radio Connect R&Go vaš idealni vsakodnevni spremljevalec. Odkrijte prefinjen slog s prilagoditvijo notranjosti v sivi barvi.

TWINGO Limited

Edinstven videz s pridihom elegance

Twingo Limited doda vašemu vsakdanu pridih elegance. Oznake na vratnih stebrih in nalepke "Limited" vas na eleganten način opominjajo na ekskluzivnost te serije.

Multimedijski sistem z 18 cm (7") zaslonom na dotik, navigacijo, MP3, Bluetooth, AUX, USB, DAB, funkcijo povezljivosti z aplikacijama Android Auto™ in Apple CarPlay™ na voljo kot opcija.

Twingo Limited

Povsem opremljena omejena serija

različice

Izberite različico vozila Twingo, ki vam najbolj ustreza

LIMITED

LIMITED

že za 11.790 €

  • Ročna klimatska naprava
  • Jeklena platišča 38 cm (15") + okrasni pokrovi v srebrno-črni barvi Limited
  • Volanski obroč in ročica menjalnika v usnju
  • Zunanje bočne okrasne črte-Limited

Podrobnejši podatki o vozilu Twingo

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridružujemo pravico do napak.

Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v katalogu, trenutno niso na voljo. To velja med drugim za barvni 25 cm (10") informacijski zaslon z merilniki in prikazom navigacije, brezžično polnjenje mobilnega telefona, klic v sili in povezljivost navigacije. V trenutnih razmerah je dobavljivost konkretnih elementov opreme, ki zaradi globalnega pomanjkanja polprevodnikov v posameznem primeru morda ne bodo dobavljeni, zelo težko z gotovostjo napovedati vnaprej. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

Želite novo Renault vozilo?

Z enim klikom poiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca!

ali
miniDealocMap

Odkrijte podobna vozila Renault

ZOE E-TECH ELECTRIC
ZOE E-TECH ELECTRIC
že za 33.790 €
CLIO
CLIO
že za 12.390 €
CAPTUR
CAPTUR
že za 17.690 €

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem