Renault TWINGO – zunanjost

dizajn Si želite še elegantnejšo zunanjost?

Naj vas navdušijo ekskluzivno oblikovani elementi kot so bočne nalepke, novi kolesni pokrovi, vratni pragovi in ekskluzivne oznake dajejo vozilu Twingo povsem nov videz.

značilnosti

Izjemno okreten in povezljiv

TWINGO Limited – notranjost

Odkrijte prefinjen slog

Twingo Limited je s pametnimi odlagalnimi mesti, zložljivo zadnjo sedežno klopjo in sistemom Radio Connect R&Go vaš idealni vsakodnevni spremljevalec. Odkrijte prefinjen slog s prilagoditvijo notranjosti v sivi barvi.

TWINGO Limited

Edinstven videz s pridihom elegance

Twingo Limited doda vašemu vsakdanu pridih elegance. Oznake na vratnih stebrih in nalepke "Limited" vas na eleganten način opominjajo na ekskluzivnost te serije.

Multimedijski sistem z 18 cm (7") zaslonom na dotik, navigacijo, MP3, Bluetooth, AUX, USB, DAB, funkcijo povezljivosti z aplikacijama Android Auto™ in Apple CarPlay™ na voljo kot opcija.

Twingo Limited

Povsem opremljena omejena serija

različice

Izberite različico vozila Twingo, ki vam najbolj ustreza

equilibre

equilibre

  • bencin
že za 12.390 €
TWINGO equilibre SCe 65

Podrobnejši podatki o vozilu Twingo

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

  

Želite novo Renault vozilo?

Z enim klikom poiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca!

ali
miniDealocMap

Odkrijte podobna vozila Renault

ZOE E-TECH ELECTRIC
ZOE E-TECH ELECTRIC
že za 37.090 €
ZOE E-TECH ELECTRIC LIMITED R110 LP
CLIO
CLIO
že za 13.690 €
CLIO authentic SCe 65
CAPTUR
CAPTUR
že za 18.790 €
CAPTUR evolution TCe 90

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem