Program 5+

 Je vaš Renault starejši od 5 let? Včlanite se v program 5+ in izkoristite posebne ugodnosti pri vzdrževanju vašega vozila.

Program 5+

Program 5+

Da bi bile naše servisne storitve in proizvodi privlačni tudi za starejša vozila, smo se odločili za nov program v pooblaščenih servisnih delavnicah Renault.

Program 5+

Članstvo vam prinaša številne ugodnosti

med drugim popust do 30% na originalne nadomestne dele oziroma ugodne paketne cene z vključenimi nadomestnimi deli in menjavo oziroma montažo ter brezplačno članstvo v Renault pomoč.

 

Ob opravljenem letnem vzdrževalnem pregledu v pooblaščeni mreži Renault, se storitev Renault Pomoč in članstvo v programu 5+ brezplačno podaljšata za 1 leto od opravljenega vzdrževalnega pregleda.

 

Ob nakupu pogodbe Renault pomoč na cesti za vozila starejša od 5 let bo kupec samodejno postal član programa 5+ za obdobje enega leta. 

Zvestoba in ljubezen rasteta z leti

Tako kot ugodnosti za vzdrževanje vašega vozila.

Program 5+

Članstvo v programu 5+ za samo 19€ vam prinaša:

Storitev Renault pomoč

Popuste na originalne nadomestne dele in paketne cene za menjavo jermenov in vodne črpalke ter brisalcev.

 

Starejše kot je vaše vozilo, večji popust prejmete pri vzdrževanju:

 

  • Vozila starosti 5 – 7 let:  10% popusta na originalne nadomestne dele
  • Vozila starosti 8 – 9 let: 20% popusta na originalne nadomestne dele
  • Vozila starosti 10 in več let: 30% popusta na originalne nadomestne dele.

Kaj lahko storimo za vas?

Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem