Program 5+

 Je vaš Renault starejši od 5 let? Včlanite se v program 5+ in izkoristite posebne ugodnosti pri vzdrževanju vašega vozila.

Program 5+

Renault 5+

Poskrbite, da bo vaš Renault v vrhunski formi!

Za vsa vozila Renault, starejša od 5 let smo pripravili 5+ Program, ki vam prinaša kar do 30% popusta na originalne nadomestne dele, s katerimi boste življenjsko dobo vašega vozila še podaljšali in ohranili njegovo vrednost. Starejše kot je vaše vozilo, večji popust prejmete. Izkoristite posebno ponudbo in se do konca avgusta včlanite v Program 5+ kar brezplačno! 

Program 5+

Da bi bile naše servisne storitve in proizvodi privlačni tudi za starejša vozila, smo se odločili za nov program v pooblaščenih servisnih delavnicah Renault.

Program 5+

Članstvo vam prinaša številne ugodnosti

med drugim popust do 30% na originalne nadomestne dele oziroma ugodne paketne cene z vključenimi nadomestnimi deli in menjavo oziroma montažo ter brezplačno članstvo v Renault pomoč.

 

Ob opravljenem letnem vzdrževalnem pregledu v pooblaščeni mreži Renault, se storitev Renault Pomoč in članstvo v programu 5+ brezplačno podaljšata za 1 leto od opravljenega vzdrževalnega pregleda.

 

Ob nakupu pogodbe Renault pomoč na cesti za vozila starejša od 5 let bo kupec samodejno postal član programa 5+ za obdobje enega leta. 

Zvestoba in ljubezen rasteta z leti

Tako kot ugodnosti za vzdrževanje vašega vozila.

Program 5+

Članstvo v programu 5+ za samo 19€ vam prinaša:

  • Storitev Renault pomoč
  • Popuste na originalne nadomestne dele in paketne cene za menjavo jermenov in vodne črpalke ter brisalcev.

 

Starejše kot je vaše vozilo, večji popust prejmete pri vzdrževanju:

 

  • Vozila starosti 5 – 7 let:  10% popusta na originalne nadomestne dele
  • Vozila starosti 8 – 9 let: 20% popusta na originalne nadomestne dele
  • Vozila starosti 10 in več let: 30% popusta na originalne nadomestne dele.

Kaj lahko storimo za vas?

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem