MEGANE R.S. – športno vozilo

dizajn Športna ikona

Pripravite se na dirko! Elegantne linije, širši blatniki, športno podvozje, oblazinjenje v temno sivi tkanini R.S. Carbone z rdečimi okrasnimi prešivi, prefinjeni elementi in ekskluzivne barve. Novi Megane R.S., opremljen s funkcijami po navdihu iz sveta avtomobilskega športa, se ponaša s svojim športnim slogom. Pripravljeni? Pozor... Zdaj!

doživetje vožnje

Zavladajte na cesti

Tehnologija, ki izboljša vašo učinkovitost. Moč, okretnost, prilagodljivost! Vstopite v notranjost novega vozila Megane R.S. in odkrijte edinstveno doživetje!

Notranjost, armaturna plošča – MEGANE R.S.

Ekskluzivne tehnologije Renault Sport

Odkrijte rezultat našega najboljšega strokovnega znanja Renault Sport (R.S. Drive, Launch Control, Multi Change Down, R.S. Monitor) preko 26 cm (10,2”) prilagodljivega zaslona za voznika in 24 cm (9,3”) prilagodljivega multimedijskega zaslona EASY LINK z zrcaljenjem pametnega telefona.

MEGANE R.S. in MEGANE R.S. Trophy – zunanjost

za brezkompromisen užitek v vožnji.

Odkrijte neprekosljivo zmogljivost brez kompromisov, glede udobja zahvaljujoč izboljšanemu oprijemu in še boljši legi na cesti. Tehnologija 4CONTROL je povezana z 1,8-litrskim motorjem s turbopolnilnikom in neposrednim vbrizgavanjem iz sveta avtomobilskega športa z močjo 300 KM in 4 hidravličnimi kompresijskimi nasloni, športnim podvozjem novega vozila Megane R.S. in izpušnim sistemom z mehanskim ventilom. Privoščite si prenovljen užitek v vožnji!

dirkalni duh

Novi Megane R.S. Trophy

Z novim vozilom Megane R.S. Trophy se potopite v svet izjemno visoke zmogljivosti.

MEGANE R.S. Trophy

Visokozmogljive tehnologije!

Podvozje Cup z diferencialom Torsen® z delno zaporo, sprednji zavorni koluti iz dveh materialov, zavorne čeljusti Brembo© in školjkasti sedeži Recaro® v materialu Alcantara®. Novi Megane R.S. Trophy vas nenehno opominja na našo strast do avtomobilskega športa. Ste pripravljeni na izziv?

Odkrijte različico

različice

Izberite različico novega vozila Megane R.S., ki vam najbolj ustreza

R.S.

R.S.

že za 34.490 €

  • Platišča iz lahke litine 46 cm (18")
  • Platišča iz lahke litine 46 cm (18") Estoril
  • Oblazinjenje v temno sivi tkanini R.S. Carbone z rdečimi okrasnimi prešivi
  • Samodejna 2-področna klimatska naprava s tipalom zaznave strupenih plinov
R.S. TROPHY

R.S. TROPHY

že za 39.490 €

  • Platišča iz lahke litine 48 cm (19")
  • Platišča iz lahke litine 48 cm (19") Diamond Black
  • Športni sedeži oblazinjenji v alkantari RS v Titanium črni barvi
  • Športno podvozje CUP

Podrobnejši podatki o novem vozilu Megane R.S.

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridružujemo pravico do napak.

Želite novo Renault vozilo?

Z enim klikom poiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca!

ali
miniDealocMap

Odkrijte podobna vozila Renault

CLIO E-TECH HIBRID
CLIO E-TECH HIBRID
že za 19.090 €
CLIO
CLIO
že za 12.390 €

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem